Stichting Kinderopvang Catent

Spijker Interieurbouw & Decoratie luistert naar de klant. Is zeer innovatief, creatief en maakt fantastisch mooie, eigentijdse en zeer onderscheidende decors. Uniek in soort. Verder staat duurzaamheid en milieubewust werken/producten maken-afleveren hoog in het vaandel. Wil je echt iets bijzonders en tevens duurzaam? Twijfel dan niet en wend je tot Spijker Interieurbouw & Decoratie.

Lees meer

Roegina Hilbrands - De Parels Compagnie

Jaap en ik wilden graag een toegankelijke, laagdrempelige sfeer creëren in Honk1. We wisten echter niet goed hoe we dit naar een compleet interieur konden vertalen. Vandaar dat wij de professionele hulp van Spijker Interieurbouw hebben ingeschakeld.

Lees meer

Margreet Spijker

Je zult een broer en schoonzus hebben die jouw meubels maken, waarvoor je dan jarenlang complimenten krijgt. Pronken met andermans veren. Spijker Interieurbouw is dus echt een aanrader en dat zeg ik niet omdat het mijn familie is.

Lees meer

Dennis en Monique – ’T Witte Peerd in Nieuwleusen

In 2012 hebben wij een nieuw stuk zaal en entree bij ons horecapand aangebouwd, zodat wij meer vloer oppervlakte kregen. Spijker interieurbouw uit Dalfsen heeft toen de inrichting verzorgd zoals de lambrisering, de vloeren en het plafond. Dit is ons uitermate goed bevallen.

Lees meer